Despre noi

Tot ce trebuie sa stii despre SmartBill

SmartBill despre noi echipa

Oamenii din spatele SmartBill

SmartBill este cel mai bun prieten al antreprenorului roman. Rezolva o buna parte din durerile firmelor din Romania (facturare, stocuri, raportare).

De cand este disponibil si în varianta Cloud, este accesibil de pe orice dispozitiv conectat la Internet (pc, mac, telefon, tableta), de catre oricati utilizatori simultan, oferind clientilor mobilitate si accesibilitate maxima, precum si siguranta sporita a datelor.

Mai multe informatii interesante gasesti pe blogul nostru.

SmartBill

din 2007 si pana astazi

SmartBill istoric

Misiunea

Misiunea SmartBill este sa devina cel mai bun prieten al antreprenorului roman, astfel urmarim sa-i ajutam pe micii antreprenori sa-si creasca afacerea atat prin produsul oferit cat si prin know-how-ul de care dispunem sau pe care il putem pune la dispozitie prin parteneri, experti in diverse domenii.

Tehnologia ne impacteaza semnificativ vietile si cel mai intelept lucru pe care il putem face este acela de a o pune la treaba in slujba noastra. Promovarea pe canale online este cel mai bun exemplu in aceasta directie, SmartBill fiind la randu-i un business care a crescut exclusiv online si din recomandarile clientilor si care in prezent valoreaza in jur de 5 milioane de euro.

Galerie Foto

De ce sa alegi SmartBill

despre noi icon 1

50+ Specialisti la Dispozitie

despre noi icon 2

15 ani de Experienta

despre noi icon 3

900.000+ min Vorbite cu Clientii

despre noi icon 4

1 Factura pe Secunda

despre noi icon 5

Apeciat de 65,000+ Clienti

despre noi icon 6

Suport tehnic la dispozitie