Despre noi

Tot ce trebuie sa stii despre Smart Bill

Oamenii din spatele Smart Bill

Smart Bill este cel mai bun prieten al antreprenorului roman. Rezolva o buna parte din durerile firmelor din Romania (facturare, stocuri, raportare).

De cand este disponibil si în varianta Cloud, este accesibil de pe orice dispozitiv conectat la Internet (pc, mac, telefon, tableta), de catre oricati utilizatori simultan, oferind clientilor mobilitate si accesibilitate maxima, precum si siguranta sporita a datelor.

Mai multe informatii interesante gasesti pe blogul nostru.

Smart Bill

din 2007 si pana astazi

Misiunea

Misiunea Smart Bill este sa devina cel mai bun prieten al antreprenorului roman, astfel urmarim sa-i ajutam pe micii antreprenori sa-si creasca afacerea atat prin produsul oferit cat si prin know-how-ul de care dispunem sau pe care il putem pune la dispozitie prin parteneri, experti in diverse domenii.

Tehnologia ne impacteaza semnificativ vietile si cel mai intelept lucru pe care il putem face este acela de a o pune la treaba in slujba noastra. Promovarea pe canale online este cel mai bun exemplu in aceasta directie, Smart Bill fiind la randu-i un business care a crescut exclusiv online si din recomandarile clientilor si care in prezent valoreaza in jur de 5 milioane de euro.

Galerie Foto

De ce sa alegi Smart Bill

50+ Specialisti la Dispozitie

10 ani de Experienta

900.000+ min Vorbite cu Clientii

1 Factura pe Secunda

Apeciat de 50.000+ Clienti

Suport tehnic la dispozitie