Integreaza SmartBill cu alte aplicatii si lasa tehnologia sa lucreze pentru tine.

Elimina munca manuala, scumpa si ineficienta integrand SmartBill cu alte platforme pe care le utilizezi.

SmartBill integrari header


Poti conecta SmartBill cu orice aplicatie online prin API-ul creat de noi.

API reprezinta un set de reguli si functii cu ajutorul carora un program poate accesa si folosi resursele oferite de un alt program. In cazul de fata poti conecta o aplicatie (ex: magazinul tau online) la SmartBill prin intermediul API-ului SmartBill. Programatorii sunt foarte familiari cu acest concept, nu te speria daca iti pare SF.

Avantajele sunt majore, avem clienti care emit si livreaza automat mii de facturi pe luna.

Vreau mai multe detalii despre integrarea API
SmartBill integrari
SmartBill integrari

Integrarea SmartBill cu magazinul tau online iti aduce beneficii majore

Generarea automata de facturi si proforme, scadere din gestiune, centralizarea mai multor magazine online si offline - iata cateva dintre beneficii.

Pentru magazine dezvoltate pe cele mai populare platforme (vezi mai jos) am creat pluginuri pe care ti le punem gratuit la dispozitie. Poti instala chiar tu pluginul si conecta astfel magazinul cu SmartBill. Fata de conectarea prin API, in acest caz nu ai nevoie de un programator, insa si functionalitatile sunt mai putine.

Magazinul tau online va fi mereu la zi cu Codul Fiscal.

SmartBill integrari prestashop

Poti conecta magazinul tau dezvoltat pe platforma Prestashop cu solutia Nr. 1 de Facturare si Gestiune. Pluginul este gratuit.

SmartBill integrari magento

Poti conecta magazinul tau dezvoltat pe platforma Magento cu solutia Nr. 1 de Facturare si Gestiune. Pluginul este gratuit.

SmartBill integrari woocommerce

Poti conecta magazinul tau dezvoltat pe platforma WooCommerce cu solutia Nr. 1 de Facturare si Gestiune. Pluginul este gratuit.

SmartBill integrari opencart

Poti conecta magazinul tau dezvoltat pe platforma OpenCart cu solutia Nr. 1 de Facturare si Gestiune. Pluginul este gratuit.

SmartBill integrari gomag

Gomag este o platforma romaneasca ce se bucura de succes in randul magazinelor online. Producatorii sai au realizat integrarea platformei cu SmartBill, astfel poti beneficia automat de aceasta functionalitate foarte populara. Poti vedea detalii aici.

SmartBill integrari bluegento

Blugento e o platforma versatila dezvoltata pe fundatia solida a Magento. Magazinele Blugento pot fi integrate cu SmartBill. Pentru aceasta acceseaza oferta Blugento.

SmartBill integrari opencart

xConnector este o aplicatie romaneasca dezvoltata pentru platforma Shopify care integreaza serviciile SmartBill si de curierat pentru generarea automata a documentelor. Prin integrarea cu SmartBill se genereaza automat facturi, se trimit notificari pe e-mail cu link pentru download factura si se descarca gestiunea. Mai multe detalii aici.

SmartBill integrari extended

Extended este o platforma eCommerce orientata catre automatizarea magazinelor online, complet integrata cu platforme de marketing, gateway-uri de plata online, servicii de livrare, marketplace-uri si sisteme de gestiune, precum SmartBill. Mai multe detalii aici.

SmartBill integrari opencart

Cu o pozitie recunoscuta in eCommerce-ul romanesc, competentele MerchantPro sunt indreptate catre performanta operationala, prin integrari cu sisteme ERP, functionalitati Multi-Warehouse sau Multi-Store. Integrarile cu SmartBill facturare si gestiune vin in completare si pot fi activate in mod facil din platforma. Contacteaza-ne.

SmartBill integrari contentspeed

Platforma de eCommerce aleasa de lideri din retailul traditional si comertul B2B. Printre serviciile disponibile se numara: dezvoltarea de magazine online la cheie, web design, aplicatii de mobil, integrare cu multiple marketplaceuri sau solutii de tip ERP, POS sau Gestiune si Facturare precum SmartBill. Mai multe detalii aici.

SmartBill integrari baselinker

BaseLinker simplifica procesarea si livrarea comenzilor si fluidizarea operatiunilor eCommerce prin functii de automatizare, pentru companiile care isi doresc cresterea performantelor in vanzari. Mai multe detalii aici.

SmartBill integrari easysales

easySales este solutia potrivita pentru comerciantii care doresc sa isi creasca vanzarile prin prezenta pe multiple marketplace-uri populare integrate intr-un singur loc. Mai multe detalii aici.

SmartBill integrari opencart

FamShop este platforma eCommerce romaneasca total automatizata. Aceasta sincronizeaza simultan diferite surse de vanzari (magazine online si marketplace-uri) cu SmartBill. Mai multe detalii aici.

SmartBill integrari vtex

VTEX este o platforma enterprise de comert digital completa, conectata si personalizabila. Permite crearea, gestionarea si furnizarea de experiente avansate de comert B2B, B2C si marketplace fara procese complexe - cu flexibilitate deplina. Mai multe detalii aici.

SmartBill integrari certisgn

certSIGN este principalul producator si dezvoltator de solutii criptografice si servicii de incredere din Romania, in conformitate cu cerintele Regulamentului eIDAS. Mai multe detalii aici.

Clientii iti pot plati facturile cu cardul, online! Prin SmartBill si NETOPIA Payments

Despre ce este vorba:

SmartBill este integrat cu NETOPIA Payments, cel mai popular procesator de plati din Romania. Astfel documentele tale (proforme si facturi) pot contine un buton de plata, iar clientul tau te poate plati direct online, cu cardul, dintr-un click.

Marele castig:

Iti poti incasa facturile mai rapid, uneori existand diferenta intre a incasa si a nu incasa deloc o comanda.

Ce trebuie sa faci:

Intra in contul SmartBill la sectiunea integrari si urmeaza pasii. E extrem de simplu, greul l-am facut noi.

Cat costa:

E costul standard al NETOPIA Payments, 1% + 0,3 lei+tva per tranzactie. Nimic in plus.

Vezi mai multe detalii despre integrare aici.
SmartBill integrari netopia
SmartBill integrari

SmartBill Conta este programul de contabilitate online conectat in timp real la datele tale din SmartBill Facturare, Gestiune sau POS:

  • Tu si contabilul tau sunteti mereu la curent cu situatia afacerii
  • Contabilul tau se bucura de automatizari care ii permit sa genereaze rapid o serie de documente contabile
  • Documentele contabile sunt salvate in siguranta in cloud, cu back-up instant
Mai multe detalii despre SmartBill Conta aici

Parerile partenerilor nostri

Integrarea sistemului nostru cu SmartBill Cloud a reprezentat cea mai bună variantă de automatizare a facturarii, fapt ce a adus un impact pozitiv în cash flow-ul companiei. De asemenea, s-a îmbunătățit procesul de collection, crescând astfel și satisfacția clienților 7card.

SmartBill integrari

Valeriu Baleanu

Project Manager 7card.ro

Integrarea SmartBill in Magento ne-a scurtat timpul de procesare al comenzilor semnificativ si cu un singur click factura e gata.

SmartBill integrari

Cosmin Miron

General Manager zonia.ro

Iti doresti integrarea SmartBill si cu o alta platforma?

Esti dezvoltatorul unei aplicatii si doresti sa-i extinzi functionalitatile? Ai intrebari privind integrarile actuale? Scrie-ne si vom povesti cu drag.

Contacteaza-ne