Integreaza Smart Bill cu alte aplicatii si lasa tehnologia sa lucreze pentru tine.

Elimina munca manuala, scumpa si ineficienta integrand Smart Bill cu alte platforme pe care le utilizezi.

smart bill integrari header

Poti conecta Smart Bill cu orice aplicatie online prin API-ul creat de noi.

API reprezinta un set de reguli si functii cu ajutorul carora un program poate accesa si folosi resursele oferite de un alt program. In cazul de fata poti conecta o aplicatie (ex: magazinul tau online) la Smart Bill prin intermediul API-ului Smart Bill. Programatorii sunt foarte familiari cu acest concept, nu te speria daca iti pare SF.

Avantajele sunt majore, avem clienti care emit si livreaza automat mii de facturi pe luna.

Vreau mai multe detalii despre integrarea API
smart bill integrari
smart bill integrari

Integrarea Smart Bill cu magazinul tau online iti aduce beneficii majore

Generarea automata de facturi si proforme, scadere din gestiune, centralizarea mai multor magazine online si offline - iata cateva dintre beneficii.

Pentru magazine dezvoltate pe cele mai populare platforme (vezi mai jos) am creat pluginuri pe care ti le punem gratuit la dispozitie. Poti instala chiar tu pluginul si conecta astfel magazinul cu Smart Bill. Fata de conectarea prin API, in acest caz nu ai nevoie de un programator, insa si functionalitatile sunt mai putine.

Magazinul tau online va fi mereu la zi cu Codul Fiscal.

smart bill integrari prestashop

Poti conecta magazinul tau dezvoltat pe platforma Prestashop cu solutia Nr. 1 de Facturare si Gestiune. Pluginul este gratuit.

smart bill integrari magento

Poti conecta magazinul tau dezvoltat pe platforma Magento cu solutia Nr. 1 de Facturare si Gestiune. Pluginul este gratuit.

smart bill integrari woocommerce

Poti conecta magazinul tau dezvoltat pe platforma WooCommerce cu solutia Nr. 1 de Facturare si Gestiune. Pluginul este gratuit.

smart bill integrari opencart

Poti conecta magazinul tau dezvoltat pe platforma OpenCart cu solutia Nr. 1 de Facturare si Gestiune. Pluginul este gratuit.

smart bill integrari gomag

Gomag este o platforma romaneasca ce se bucura de succes in randul magazinelor online. Producatorii sai au realizat integrarea platformei cu Smart Bill, astfel poti beneficia automat de aceasta functionalitate foarte populara. Poti vedea detalii aici.

smart bill integrari bluegento

Blugento e o platforma versatila dezvoltata pe fundatia solida a Magento. Magazinele Blugento pot fi integrate cu Smart Bill. Pentru aceasta, contacteaza dezvoltatorul.

smart bill integrari opencart

FamShop este platforma ecommerce romaneasca total automatizata. Aceasta sincronizeaza simultan diferite surse de vanzari (magazine online si marketplace-uri) cu Smart Bill. Mai multe detalii aici.

smart bill integrari opencart

xConnector este o aplicatie romaneasca dezvoltata pentru platforma Shopify care integreaza serviciile SmartBill si de curierat pentru generarea automata a documentelor. Prin integrarea cu Smart Bill se genereaza automat facturi, se trimit notificari pe e-mail cu link pentru download factura si se descarca gestiunea. Mai multe detalii aici.

Clientii iti pot plati facturile cu cardul, online! Prin Smart Bill si mobilPay

Despre ce este vorba:

Smart Bill este integrat cu mobilPay, cel mai popular procesator de plati din Romania. Astfel documentele tale (proforme si facturi) pot contine un buton de plata, iar clientul tau te poate plati direct online, cu cardul, dintr-un click.

Marele castig:

Iti poti incasa facturile mai rapid, uneori existand diferenta intre a incasa si a nu incasa deloc o comanda.

Ce trebuie sa faci:

Intra in contul Smart Bill la sectiunea integrari si urmeaza pasii. E extrem de simplu, greul l-am facut noi.

Cat costa:

E costul standard al mobilPay, 1% + 0.3 lei+tva per tranzactie. Nimic in plus.

Vezi mai multe detalii despre integrare aici.
smart bill integrari netopia
smart bill integrari

Datele tale vor ajunge in conta fara munca manuala

Suntem in proces de lansare a versiunii de contabilitate a Smart Bill! Aceasta va fi “game changer”:

  • contabilul (folosind Smart Bill Conta) va avea acces la datele tale in timp real, poate depista usor greseli si te poate ajuta pe loc
  • va fi 100% gratuit pentru firmele de contabilitate, iar tu nu platesti nimic in plus

Intre timp, in Smart Bill, in raportul de facturi, ai posibilitatea sa exporti datele pentru un program care in prezent e folosit de multi contabili.

Mai multe detalii despre Smart Bill Conta aici

Incaseaza-ti facturile pentru care ti-ai pierdut speranta

Cum ar fi ca din Smart Bill, dintr-un click, o factura sa ajunga direct la Coface pentru recuperare (amiabila)?

Luam in calcul sa realizam aceasta integrare cu Coface, lider mondial in asigurarea de credit, protejand companiile impotriva riscului de neplata a facturilor.

smart bill integrari coface

Parerile partenerilor nostri

Integrarea sistemului nostru cu Smart Bill Cloud a reprezentat cea mai bună variantă de automatizare a facturarii, fapt ce a adus un impact pozitiv în cash flow-ul companiei. De asemenea, s-a îmbunătățit procesul de collection, crescând astfel și satisfacția clienților 7card.

smart bill integrari

Valeriu Baleanu

Project Manager 7card.ro

Integrarea Smart Bill in Magento ne-a scurtat timpul de procesare al comenzilor semnificativ si cu un singur click factura e gata.

smart bill integrari

Cosmin Miron

General Manager zonia.ro

Iti doresti integrarea Smart Bill si cu o alta platforma?

Esti dezvoltatorul unei aplicatii si doresti sa-i extinzi functionalitatile? Ai intrebari privind integrarile actuale? Scrie-ne si vom povesti cu drag.

Contacteaza-ne